Prinsenstraat 1, 9190 Stekene
[email protected]

24/7 BESCHIKBAAR
0483 432678

INSPECTIE MET CAMERA

Afvoer verstopt? Riool verstopt? Een waterlek of verborgen lek? Wil U onnodig breekwerk vermijden?

Als een van de weinige loodgieters in uw omgeving, is David Schoors ook uitgerust voor het uitvoeren van inspecties met gespecialiseerde camera. We kunnen met onze camera inspecteren in leidingen, rioleringsleidingen, waterputten, afvoerputten, … om de oorzaak op te sporen van opstoppingen of geurhinder in en rond uw woning. Met onze camera’s en moderne sonar inspecteren wij uw putten en leidingen. Op deze professionele wijze zoeken we de oorzaak en de boosdoener, tot we die vinden.

Door inspectie met onze camera’s kan de afvoer of riolering gecontroleerd worden op verborgen gebreken, opstoppingen of lekken.Soms hebben wortels van bomen of struiken schade veroorzaakt aan buizen of leidingen: de camera stelt dit meteen vast! Ofwel ligt een verstopping, lekkage of verzakking aan de basis van het probleem: de camera stelt dit meteen vast! We leggen de nodige beelden vast op elektronische drager, zo mogelijk nuttig voor aangifte bij uw verzekering.

Wanneer we het probleem hebben gelokaliseerd en duidelijk vastgesteld, kunnen we dat meteen gaan oplossen! David Schoors zorgt dat U door een correcte camera-inspectie snel wordt geholpen, om verder problemen of kosten te vermijden. Mocht U bijkomend een expertiseverslag wensen met foto’s en gedetailleerde informatie is dat tevens mogelijk.

David Schoors adviseert U tevens over mogelijke oplossingen om de vastgestelde oorzaak weg te nemen en het probleem afdoende te stoppen. Opgelost ruikt netjes … En door onze extra tips kan U vervolgens de passende voorzorgsmaatregelen nemen om op termijn nog meer te besparen en problemen te voorkomen! In het Waasland en naburige gemeenten zijn we snel ter plaatse!

Bel ons nu!

CONTACTEER ONS

Prinsenstraat 1
9190 STEKENE
Oost-Vlaanderen

TEL: 0483 432 678
[email protected]

CONTACTEER ONS