Prinsenstraat 1, 9190 Stekene
[email protected]

24/7 BESCHIKBAAR
0483 432678

CENTRALE VERWARMING

David Schoors is gespecialiseerd om uw centrale verwarming vlot en degelijk te plaatsen, van het leidingwerk en de verwarmingsketel tot de bijhorende boilers en passende radiatoren. Daarnaast verzorgen we zowel de (twee)jaarlijkse onderhoudsbeurten als de tussentijdse interventies.

We werken bij de installatie van centrale verwarming graag met de verwarmingsketels van ondermeer Buderus, Junkers, Vaillant en Viessmann, gekend voor hun kwaliteit en deugdelijkheid. Daarnaast kennen merken zoals Grohe, Ideal Standard, Sphinx en Henrad geen geheimen voor het team vakmannen bij David Schoors. We kennen alle producten zeer goed, om de professionele plaatsing en geslaagde onderhoudsbeurten of interventies uit te voeren. We scholen regelmatig bij om de nieuwste toestellen en technieken onder de knie te houden. Natuurlijk kan u ook terecht bij David Schoors voor interventies, onderhoud of herstelling van ketels, branders of boilers van alle merken. Bij oudere woningen is mogelijks het verlaagd BTW tarief van 6% mogelijk. Vraag ernaar!

David Schoors staat ook graag ter uwer beschikking voor energiebesparende oplossingen bij installatie of renovatie van uw centrale verwarming. Het aansluiten van een warmtepomp (die kosteloos omgevingswarmte onttrekt uit de buitenlucht of uit de grond, om deze vervolgens te benutten voor de opwarming van uw sanitair warm water of het water in de verwarmingsleidingen) bespaart u heel wat op uw energiefactuur.

Het jaarlijks onderhoud voor uw verwarmingsketel is niet alleen verplicht maar ook echt aangewezen, voor uw veiligheid en voor een optimaal rendement. In Vlaanderen is een tweejaarlijks onderhoud voor gasketels en een jaarlijks onderhoud voor stookolieketels verplicht. Deze verplichting garandeert echter ook uw eigen veiligheid en is een belangrijke voorwaarde in de polis van uw brandverzekering.

Deze regelmatige onderhoudsbeurt, met o.a. een degelijke reiniging van de ketel en brander zorgt voor de optimale verbranding van de brandstoffen: dat draagt bij tot minder rendementsverlies en zorgt tevens voor meer financieel voordeel door minderverbruik van de brandstof (stookolie of gas).

David Schoors heeft naast ruim 15 jaar ervaring ook alle erkenningen en certificaten om als erkend aannemer uw verwarmingsketels te reinigen en te onderhouden volgens de regels van de kunst. Na de onderhoudsbeurt bezorgen we U het juiste attest van reiniging of verbranding.

Het spreekt voor zich dat u altijd en overal (in het Waasland, van Oost-Vlaanderen tot Antwerpen) op David Schoors een beroep kan doen voor dringende interventies en depannages!

Plots zonder verwarming of zonder warm water? Dan komt David Schoors meteen tot bij U om U snel en goed te helpen! Wij zijn graag tot uw dienst: even bellen en we komen eraan snellen!

CONTACTEER ONS

Prinsenstraat 1
9190 STEKENE
Oost-Vlaanderen

TEL: 0483 432 678
[email protected]

CONTACTEER ONS