Prinsenstraat 1, 9190 Stekene
[email protected]

24/7 BESCHIKBAAR
0483 432678

Service en kwaliteit voor een perfect resultaat

David Schoors biedt u een voortreffelijke ondersteuning en uitvoering van uw projecten in verwarming en sanitair, zowel in nieuwbouw als renovatie. Als zelfwerkend patroon hebben we een jarenlange reputatie opgebouwd van tevreden klanten en uitstekend vakmanschap. U kan altijd vertrouwen op een enthousiast team van correcte en bekwame medewerkers. Tot gauw!

EEN GREEP UIT ONZE ACTIVITEITEN
SANITAIR & BADKAMER
SANITAIR & BADKAMER

Bel ons meteen voor alle dringende sanitaire interventies, problemen met warm water, herstellen van toestellen, een onderhoudsbeurt van uw ketel en boiler of het plaatsen van sanitaire installaties!

MEER INFORMATIE
CENTRALE VERWARMING
CENTRALE VERWARMING

David Schoors is gespecialiseerd om uw centrale verwarming vlot en degelijk te plaatsen, van het leidingwerk en de verwarmingsketel tot de bijhorende boilers en passende radiatoren.

MEER INFORMATIE
LEKKEN DETECTIE
LEKKEN DETECTIE

Wanneer U abnormale vochtproblemen of onverklaarbaar hoog waterverbruik vaststelt, dan kan u wel eens met een waterlek zitten!

MEER INFORMATIE
CAMERA INSPECTIE
CAMERA INSPECTIE

Als een van de weinige loodgieters in uw omgeving, is David Schoors ook uitgerust voor het uitvoeren van inspecties met gespecialiseerde camera.

MEER INFORMATIE

Erkend installateur - loodgieter - specialist David Schoors is uw aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met CENTRALE VERWARMING en SANITAIR.

Dankzij ruim 15 jaar ervaring verzorgen wij de volledige aansluiting van alle toestellen van diverse merken op een correcte, vlotte en professionele manier. David Schoors is tevens erkend Cerga-gasinstallateur.Wij werken steeds met kwalitatief hoogstaande materialen van topmerken zoals o.a.: Grohe, Ideal Standard, Sphinx, Vaillant, Buderus, Junkers en Henrad. Uiteraard kan u voor elk werk uw persoonlijke voorkeur doorgeven.

Ook het vlot DETECTEREN van geurproblemen, detectie van lekken en INSPECTIEWERKEN met eigen camerabehoren tot onze specialisaties.

En voor de inrichting of renovatie van uw BADKAMER, … van uitbreekwerk tot een perfecte afwerking met de nodige pleisterwerken, … van het functioneel plaatsen van alle sanitair en badkamermeubelen tot het desgewenst voorzien van sfeerverlichting: bij David Schoors bent U aan het juiste adres! Enkel voor bepaalde werken doen we graag een beroep op vaste, betrouwbare vakmannen in onderaanneming. Wij zorgen steeds voor een goed plan van aanpak, vakmanschap en correct werk voor een eerlijk budget.

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

VRAAG ONS OM ADVIES

NEEM VANDAAG CONTACT OP

Laatste Nieuwsberichten

Nieuwe EPB eisen bij renovatie van installaties in bestaande woningen

Vanaf 1 januari 2015 legt het VEA ook eisen op voor nieuw geplaatste, vernieuwde of vervangen installaties bij renovatieprojecten. Op die manier wil ze ook oudere woningen energiezuiniger maken.

LEES MEER
Nieuwe gewestelijke stedenbouwkundige verordening regenwater sinds 1 januari 2014.

Als je een nieuwe bouwaanvraag indient, geldt voortaan een nieuwe gewestelijke stedenbouwkundige verordening over regenwaterputten, infiltratievoorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en regenwater.

LEES MEER